Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Cypern

Sygdom på rejsen

  • For akut lægehjælp ring 112
  • Der skal betales et mindre gebyr

Telefon +357 22 605300

Cypriotiske sundhedsmyndigheder website
EU om regler for sygesikring dækning på Cypern på dansk website

Hvad dækker det blå sygesikringskort i Cypern ?

Med det blå sygesikringskort har du ret til samme behandling på samme vilkår som borgerne i Cypern. Kortet dækker ved læge, hospitalsbehandling, hospitalsindlæggelse, tandlæge samt for medicin hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygeforsikring i Cypern.

Husk på at det blå EU sygesikringskort ikke dækker for udgifter så godt som det gule sygesikringsbevis. Du kan risikere at behandleren beder dig om at betale for behandlingen, og du senere skal søge refusion gennem Styrelsen for Patientsikkerhed, International Sygesikring.

Husk at gemme originale regninger og kvitteringer samt få kopier af henvisninger og recepter hvis der er mulighed for refusion af den offentlige andel.

Vigtigt: Du skal altid vise det blå sygesikringskort inden behandling påbegyndes. Viser du det ikke kan du risikere selv at skulle betale alle udgifter til behandling. Endelig husk at EU-sygesikringskortet ikke er en rejseforsikring, kortet dækker basis behandling og ikke mere.

På siden her har vi samlet de, på udgivelsestidspunktet, gældende regler for udstedelse, benyttelse og dækning af det blå EU sygeforsikrings kort. De informationer vi har samlet kan være ændret senere. For aktuelle priser og regler kan du søge oplysninger på den nationale sundhedsmyndigheds website.

Privat rejseforsikring, Cypern

Hvis du ikke vil have problemer på din rejse til Cypern og være urolig for hvis der skulle opstå situationer der vil kræve at du skal søge lægehjælp anbefales det på det kraftigste at tegne en privat rejseforsikring der dækker alt i forbindelse med din rejse til Cypern, fra mistet bagage over afbestillingsforsikring til lægehjælp og eventuel hjemtransport.

Hos find forsikring kan du se og sammenligne priser og du kan få tilbud på forsikringer der dækker rejser til Cypern.

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

Cypern fra 441 Euro

#Cyprus Rejser til Cypern Cypern har været et fast sted at tage på ferie i næsten 2000 år. Grunden til, at det er sådan et populært...

Paphos fra 481 Euro

#Paphos Rejser til Paphos Paphos, som ligger i den sydvestlige del af Cypern, er en by, der rent faktisk er del af Nye Paphos. Gamle Paphos, som...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her