Hvad er Bitcoin Cash ?

Bilcoin Cash blev oprettet i august 2017 og blev afledt fra den oprindelige Bitcoin blockchain som resultat af en hård afgrening. Der blev indført en større blokstørrelse (8 mb i forhold til Bitcoins 1 mb), der muliggjorde hurtigere transaktionstider og lavere transaktionsgebyrer.

I årevis rasede der en debat inden for Bitcoins community om skalering af kryptovalutaens infrastruktur for blockchain. Mens Bitcoins kerneteam forlangte implementering af SegWit-protokollen, der muliggjorde hurtigere behandlingstider, var der en anden gruppe, der krævede forøgelse af blockchains blokstørrelse, så den omfattede flere transaktioner pr. blok.

Til trods for at flertallet af Bitcoins community understøttede SegWit-løsningen (der også med succes blev implementeret i Litecoins blockchain med samme struktur), fortsatte gruppen sine krav om forøgede blokstørrelser og udrullede en opdatering. Da der ikke var noget flertal for accept af opdateringen, blev Bitcoin Blockchains netværk den 1. august 2017 udsat for en hård afgrening, der resulterede i skabelsen af en ny parallel blockchain og en kryptovaluta benævnt ‘Bitcoin Cash’.

Bitcoin Cash blev også indført som en forbedret hashhastighed i forhold til den oprindelige Bitcoin, og det lokkede mange mineselskaber til at skifte over og begynde at udnytte den nye og “hurtigere” Bitcoin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here