Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Berat

Albanien fra 328 Euro

#Albania Rejser til Albanien Albanien er stadig et af de lande, der ikke er på den gennemsnitlige persons radar, når det gælder ferieplanlægning, men det kan...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Berat

Berat med 45.000 indbyggere er en by i det sydcentrale Albanien, Berat er en af ​​verdens ældste kontinuerligt beboede byer, og du finder den gamle del af byen på UNESCOs verdensarvsliste. Berat, der også er kendt som Antipatreia, blev udnævnt til verdensarvsted i 2008. Det er et af de bedste steder i Albanien hvis man vil se historie fra forskellige kulturer og civilisationer. Det er en gammel befæstet by og rundt omkring i byen kan du se adskillige fresker og vægmalerier.

Berat slottet er et godt sted at begynde din sightseeing. Det er placeret på de klippefyldte bakker langs højre side af floden Osum. Du kan se hele byens udstrækning foran dig. Slottet blev opført i det 6. århundrede på stedet hvor romerne tidligere havde anlagt en lejr. På din tur skal du også se Sankt Maria kirken, kirken blev opført i det 13 århundrede mens vægmalerierne stammer fra det 16 århundrede. Også treenighedskirken er værd at kigge på, den er et lille mesterværk fra det 14 århundrede med byzantinske vægmalerier.

Der er mange museer i Berat, disse er som regel placeret i historiske bygninger som fortjener et kig i sig selv. De bedste museer er det etnografiske museum og Onufri museet. Berat er en by der omgives af smuk natur, tag en vandretur i området.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Berat
few clouds
28.4 ° C
28.4 °
28.4 °
36 %
2.1kmh
15 %
fre
28 °
lør
32 °
søn
22 °
man
27 °
tirs
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BERAT
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Berat #iBerat #VisitBerat #Albania #VisitAlbania #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her