Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Basse-Terre

Guadeloupe fra 1689 Euro

#Guadeloupe Rejser til Guadeloupe Guadeloupe, som ligger i de Små Antiller i det Caribiske Hav, er en del af Leeward Islands og betragtes som en insulær...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Basse-Terre

Basse-Terre er en by i Guadeloupe, der ligger på øen Basse-Terre. Byen den administrative hovedstad for regionen og har en historie, der går tilbage til 1635. I sine tidlige dage blev dette samfund betragtet som en del af Saint Kitts og Nevis.

Basse-Terre er det industrielle centrum for regionen, så mange af de bedste steder på denne ø-nation findes på Grand Terre. Gør tid til at udforske St. Anne, som ganske vist er rettet mod turisme. Der afholdes markeder hver dag på stranden, og der er også et torsdag aftenmarked at nyde. Festivaler afholdes ofte, inklusive en tromme festival, og der er flere klubber og barer at nyde.

Der er flere naturlige vidundere i Basse-Terre, hvis du ønsker at komme væk fra strande og markeder. Vandfald er i overflod på øen, med nogle kun 10 minutter væk fra et parkeringsområde. Der er en håndfuld, der kræver op til 4 timers vandring en vej så godt, så der er noget for enhver eventyrer at nyde.

Hvis du foretrækker at blive i Basse-Terre, kan du finde måder at engagere sig i detailhandelsterapi med det største indkøbscenter i Guadeloupe. Der er også lejlighedsvis bar, natklub og restaurant at nyde.

Sørg også for at tage lidt tid til at nyde de lokale dyknings- og snorkelsteder under dit ophold. Deltag i et ​​”party” på gaden, der sker spontant. Nyd noget lokalt fremstillet rom.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Basse-Terre Tourist Information

46 rue Paul Baudot
97100 Basse-Terre
Guadeloupe

T: +33 5 90 86 05 81

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Guadeloupes turistkontor

#Touristboard Guadeloupe Tourism Authority C/O ATOUT FRANCE 150 E 52nd St., Floor 12 10022 New York, NY Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Guadeloupe #visitGuadeloupe #iGuadeloupe #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Arrondissement de la Basse-Terre
few clouds
25.6 ° C
25.6 °
25.3 °
83 %
3.1kmh
20 %
ons
28 °
tors
28 °
fre
27 °
lør
25 °
søn
25 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BasseTerre1
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Guadeloupe #Basse-Terre #iBasse-Terre #visitBasse-Terre #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her