Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Barcelona

Spanien fra 176 Euro

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Barcelona

Barcelona er en utrolig smuk og spændende by ved den spanske kyst. Her er der kilometervis af sandstrande, skøn mad, festligt natteliv og spektakulær arkitektur. Alt dette og meget mere vil du opleve, når du rejser til Barcelona. Barcelona er en levende og alsidig by, der tiltrækker folk i alle aldre. Slæng dig ned på en café og nyd det bedste Catalonien kan tilbyde, både tapas, cava og kultur, med en storbyferie i Barcelona.

Barcelona er en fascinerende blanding af gammel og nyt med sine historiske gader og klassiske kunstgallerier, der ligger side om side med avanceret arkitektur og et festligt natteliv. Her finder du masser af kulturelle og historiske seværdigheder, og der er der gode muligheder for en storbyferie med karaktér – uanset budget.

Besøg den smukke Park Güell for en utrolig udsigt over byen eller tag en tur til Gaudís vidunderlige og fascinerende Sagrada Familia. Du kan også slå et smut forbi en lokal kælderbar og nyd en drink og tapas med de lokale. Uanset om du leder efter bytur eller strandferie, så anbefaler vi varmt at du rejser til Barcelona.

Med fantastiske sandstrande kan du virkelig få fuldt udbytte af solen i Barcelona, og hvis du er på udkig efter en aktiv ferie, kan du leje udstyr til surfing, paddle boarding, og meget mere. I Las Ramblas finder du masser af butikker, barer og restauranter. Hvis du er en sand shopaholic burde du overveje at bo på et af de lækre hoteller her i området så du kan baske dig i modevarer og gode tilbud fra morgen til aften. Der er også mulighed for at leje en ferielejlighed i det nærtliggende gotiske område, som giver garanti for at din rejse til Barcelona får en ægte catalansk karaktér.

Las Ramblas har også det berømte La Boqueria marked, hvor du virkelig vil være blandt de lokale. Prut om prisen på frugt, spansk skinke og turrón – en spansk delikatesse med nødder, mandler og nougat.

Rejser til Barcelona er ikke fuldendt uden du har set nogle af Gaudis mesterværker rundt omkring i byen. Besøg La Pedrera, også kendt som Casa Mila, og brug en dag i solen i Park Güell. Alle steder vil du blive overvældet af den uovertrufne arkitektur og unikke udsigter over byen. Sagrada Familia er Gaudis mest berømte projekt, men der kan være lange køer så sørg for at bestille billet på nettet inden du tager afsted.

Hvis du rejser til Barcelona efter en historisk oplevelse så gå en tur gennem Barceloneta området. Tidligere var området en typisk industrihavn, men i forbindelse med OL i 1992 blev området totalt renoveret. Nu er der en trendy havn og nem adgang til stranden men stadig med historiske levn fra fortiden. Spadsér gennem gaderne og nyd den afslappede atmosfære eller gør en handel på det lokale marked. Her er også en masse fantastiske fiskerestauranter der engang var små fiskerbarer.

Puda Can Manel er et dejligt sted at nyde en lækker paella, mens du et par minutter derfra finder den himmelske isbod Vioko. Hvis du finder vej hertil må du endelig ikke snyde dig selv for en crema catalana, en utrolig velsmagende lokal specialitet.

Den historiske del af byen, Ciutat Vella, er fuld af livlige caféer, travle butikker og en skøn stemning, der er perfekt til en eftermiddagsgåtur i solskinnet. Der er masser af gallerier rundt omkring i hele Barcelona, hvor du kan se Picassos værker eller lære mere om regionens historie på Museu d’Història de Catalunya. Gaudis berømte arkitektoniske værker kan ses over hele byen, så hold øjnene åbne. Den berømte Sagrada Familia katedral er et ikonisk monument, du i særdeleshed ikke må gå glip af.

Shopping er en populær aktivitet på en ferie i Barcelona, eftersom der er hundredevis af steder, hvor man kan købe souvenirs og gaver, lige fra de autentiske markeder til de eksklusive modebutikker. Gå en tur langs La Rambla, mens du beundrer gadekunsterne og de mange boder. I samme område kan du også finde nogle fantastiske tapasrestauranter, hvilket vil være velfortjent efter en travl dag med seværdigheder.

Seværdigheder i Barcelona

Catedral La Seu

Den imponerende katedral i Barcelona hedder La Seu og er centrum i Barri Gotic. Pladsen katedralen ligger på er en stor plads med det romerske tempel. Kirkens spir er meget imponerende og rager højt op i det omkringliggende bylandskab.

La Seu er bygget i gotisk stil selv om kirken først blev færdiggjort i 1800 tallet, kirken har 3 store sideskibe og 29 kappeller. Det er i La Seu du kan se graven for Barcelonas skytsengel, Santa Eulalia og det er også i La Seu du finder fontænen Font de Sant Jordi hvor det berømte påskeritual l’ ou comballe finder sted.

Placa de la Seu
metro Liceu

www: Website Link

Casa Mila – La Pedrera

Det virkelige navn på denne bygning er faktisk Casa Mila, La Pedrera er et kaldenavn på catalansk. Casa Mila blev bygget af Gaudi mellem 1906 og 1912. Arkitektonisk betragtes det som et innovativt værk for sin stålkonstruktion, der var et kontroversielt design på konstruktionstidspunktet. Bygningen indeholder ikke en enkelt lige linje men følger i stedet en bølgelignende, organisk form. Bygningen er erklæret verdensarvssted af UNESCO.

Paseo de Gracia 92
08008, Barcelona

www: Website Link

Casa Batllo

Gaudi fik til opgave at renovere denne bygning af ejeren, Josep Batllo. Gaudi påbegyndte et af sine mest vovede og let genkendelige designs, da han fuldstændig omdannede den gamle bygning. Hans radikale design viste lige meget respekt for den lige linje, og han tilføjede knoglelignende altaner og brugte “trencadis” teknikken til at bruge skår af ødelagte fliser til at skabe en skinnende mosaik af farve på facaden, der minder om det nærliggende hav.

Passeig de Gràcia 43
08007 Barcelona

www: Website Link

Park Guell

Gaudis surrealistiske havekompleks ligger i bydelen Gracia. Projektet var oprindeligt tiltænkt som en del af et kommercielt boligområde men dette blev aldrig fuldført på grund af den økonomiske nedtur i byen. På trods af dette er Park Guell stadig en af ​​Gaudis mest magiske kreationer og viser sin alsidighed. Bølgende, organiske former florerer, dekoreret med den farverige “trencadis” teknik. Gaudis hus, som kan besøges, udstiller møbler designet af den store mand og er værd at tjekke, hvis du er fan af den gådefulde arkitekt.

Carrer d’Olot, 4
08024 Barcelona

Palau de la Música Catalana

Denne smukke koncertsal blev bygget 1905 og 1908 og kan prale af et fantastisk interiør, der udelukkende i sig selv pålægger enhver, der sætter pris på skønhed, at kigge forbi for et besøg. Men hvis du også er musikelsker, kan du deltage i de musikalske forestillinger, der spænder fra symfonisk til jazzmusik, hvor mere end en halv million mennesker om året deltager i disse forestillinger.

C/ Palau de la Música 4-6
08003 Barcelona

www: Website Link

CCCB, Kulturcenteret i Barcelona

Kulturcenteret i Barcelona ligger så absolut ikke på den lade side. Her finder du ofte udstillinger af fotografier, dokumentartfilm foredrag om forskellige ting og en masse aktiviteter.

Kulturcenteret er heller ikke kede af at smide en god fest i gårdcafeen. Hvis du alligevel påtænker at besøge MACBA – museum for moderne kunst, så ligger CCCB lige ved siden af.

Centre de Cultura Contemporania de Barcelona
CCCB, C/ Montalegre
Metro: Catalunya, Universitat

www: Website Link

Santa Maria del Mar

Den smukke kirke Santa Maria del Mar (Havets Sankt Maria) er absolut et besøg værd. Kirken ligger i distriktet Born. Kirken blev opført i midten af 1300 tallet.

Placa de Santa Maria
Metrostation Jaume I

www: Website Link

MACBA – Museum for moderne kunst

Museu d’Art Contemponari de Barcelona er beliggende i en meget stilfuld bygning holdt helt i hvidt, bygningen er tegnet af arkitekten Richard Meier. MACBA som museet også kaldes åbnedes i 1995.

Museet har en interessant permanent udstilling men er kendt for at have meget spændende skiftende udstillinger gennem året. Disse udstillinger er meget forskelligartede og der er store internationale navne i maleri og skulptur på programmet.

Museu d’Art Contemponari de Barcelona
Placa dels engle 1
Metro: Catalunya Universitat

www: Website Link 

Museo Picasso

Endnu et Picasso museum vil de fleste vel nok sige.

I Barcelonas Picasso museum finder du til gengæld en meget omfattende samling af den store kunstners tidligste værker. Picasso tilbragte meget af sin ungdom i Barcelona indtil borgerkrigens udbrud, hvorefter han aldrig vendte tilbage til Barcelona.

De mange værker kan du også se som et historisk blik tilbage i tiden idet disse skildrer livet og menneskene i førkrigstidens Barcelona. Alt i alt er Picasso museet en af de seværdigheder i Barcelona som du ikke må misse.

Museo Picasso
C/ Montcada 15 – 23
Metrostation: Jaume I

www: Website Link

Barcelona Zoo

Barcelona Zoo blev startet i 1892. Zoo ligger i centrum af byen og blev startet gennem donationer. Der er mere end 7.500 forskellige dyr her. Der er dyr fra hele verden, der kan ses her. På grund af regionens milde vejr kan disse dyr ses året rundt. Hvis du kommer i løbet af sommeren, vil du kunne se Aquarama Barcelona, som er Barcelonas vandland for at se delfinshows.

Ciudadela Park
08003, Barcelona

www: Website Link

Udflugter fra Barcelona

Costa Brava er perfekt til dem, der er til flotte kystlinjer og smukke strande. Her er feriesteder for alle, om du er til strand, vandsport, natklubber eller golf. Costa Brava ligger på nordøstkysten i Catalonien i Spanien. Denne fantastiske spanske kystlinje har meget at byde på, lige fra krystalklart vand og uspolerede bugter til feriesteder, der er perfekte til hele familien.

Hvis du er til flotte havneudsigter og bjerglandskaber, skal du besøge L’Estartit på nordkysten når du rejser til Costa Brava. Her finder du kilometervis af flotte sandstrande, uspolerede bugter og flot arkitektur i de traditionelle spanske landsbyer.

Hvis du trænger til et smut til byen, så tag bilen eller toget langs kysten ned til Barcelona. Her er spændende seværdigheder, fantastisk mad og kultur, samt kilometervis af rene og sikre strande. Her finder du en perfekt blanding af storby og afslapning, og så er det kun et stenkast fra feriestederne på Costa Brava.

Hvis det er afslapning og gudeskønne naturomgivelser du søger på din ferie, så prøv Pineda de Mar – dette rolige og familievenlige feriested er perfekt til alle aldre.

Trænger du til flere ideer til familieferien, anbefaler vi en tur til Calella. Den smukke ferieby ligger på kysten omkranset af havet til den ene side og naturparken Montnegre ind i landet. Den 3 km lange strand med blå flag er perfekt for hele familien. Her er underholdning og lokale attraktioner, som gør dette til det perfekte feriested til afslapning på vores rejser til Costa Brava.

Costa Brava kysten i Spanien har et utal af barer og natklubber. Et af de mest populære og livlige steder med natteliv er Lloret De Mar. Her kan de besøgende finde mere end 100 barer og over 25 natklubber i alt. Byen anses for at være et af Spaniens bedste feststeder, og det er det perfekte sted til en actionfyldt ferie med masser af klubber, pubber og barer til at holde dig oppe hele natten.

For mange besøgende er det Costa Bravas dramatiske kyst og det flotte landskab, der tiltrækker. Hvis du rejser til Costa Brava i en gruppe, anbefaler vi en tur til et af de tre vandlande, som ligger i området. Eller man kan tage til den imponerende forlystelsespark, PortAventura.

Hvis børnene er med, så anbefaler vi en tur til Water World, som er Europas største vandland og ligger ved Lloret de Mar. Her er der rigeligt med attraktion og rutsjebaner for børn i alle aldre. Og for dem, der er til både strand og kultur, er det bedste sted Tossa de Mar. På Costa Brava finder du det bedste af to verdener, med en by der oser af historie og skønhed, og strandene, der ligger lige rundt om hjørnet.

Rejser til Barcelona, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Barcelona og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Barcelona Tourist information

Plaça de Catalunya
Plaça de Catalunya, 17-S
08002, Barcelona

www: Website Link

Àgencia Catalana de Turisme

Paseo de Gracia 105, 3º planta
08008 Barcelona

T: +34 934849900

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Barcelona
few clouds
21.5 ° C
24.8 °
19.6 °
53 %
5.1kmh
20 %
fre
21 °
lør
23 °
søn
25 °
man
24 °
tirs
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Barcelona #iBarcelona #VisitBarcelona #Catalunya #Catalonia #CatalunyaExperience #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Barcelona
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her