Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Bangkok

Thailand Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Thailand fra 722 Euro

#Thailand Rejser til Thailand Thailand forbindes ofte med eventyr, romance, og afslapning. Landet er hjemsted for et væld af jungler og skjulte monumenter som bygger bro...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Bangkok

Bangkok er en af de smukkeste byer i hele Thailand, og dette er ikke blot fordi det er landets største by. Selve byen har profiteret fra et stort økonomisk boom de sidste to årtier af det 20. århundrede, og dette har forårsaget en tilstrømning af kultur og erhverv, man sjældent ser i regionen.

Med permanent bybebyggelse på stedet siden slutningen af ​​det 15. århundrede, har Bangkok altid været et centrum for handel og industri. Byen har 50 unikke kvarterer, hvor du kan gå på opdagelse og se gammelt og nyt mødes på en unik måde. Hvorfor bør folk besøge Bangkok? Fordi det er den eneste måde, du vil opdage, hvorfor den er blevet kaldt verdens bedste by i tre år i træk.

Bangkok har også et officielt navn

Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit og det er så forøvrigt verdens længste bynavn. Det skal dog tilføjes at selv Thaier forkorter byens officielle navn til “Krung Thep”

Opdag religion som aldrig før

Bangkok er hjemsted for nogle af verdens mest udsøgte buddhistiske templer, og der er unikke websteder, der også omhandler de dybtliggende hinduistiske rødder, der findes i Thailand. I modsætning til andre religiøse steder, fokuserer buddhisme og hinduisme mindre på de eksterne guder, der tilbedes, for at fokusere mere på det indre, og hvordan dette påvirker dagligdagen. Derfor kan du udforske ekspansive haver, store marker, fredfyldte helligdomme, og dit hjerte, om du så ønsker. Man kan godt sige, at der ikke er et bedre sted at slappe af og reflektere noget andet sted i verden.

Hvorfor tage til Bangkok? For at handle, selvfølgelig!

Uanset om du ønsker at gå på indkøb efter designermærker i den dyre ende af prisskalaen eller du ønsker at opleve det lokale marked, kan Bangkok tilbyde begge dele til den besøgende på en suveræn måde. Et besøg i Bangkok er ikke komplet uden at besøge Chatuchak Weekend Market, som dækker knap 15 hektarer. Ikke alene er det et af verdens største markeder, hvor du kan købe alt fra levende dyr til lokalt håndværk. Det er et sted, hvor man kan få autentisk thailandske te og det bedste ved det er, at mange af de torvehandlende vil sende indkøb hjem for dig. Det er kun åbent i weekenden, så du kan regne med at være en blandt over 200.000 mennesker, der regelmæssigt besøger markedet, hvis du har planer om at deltage.

De mange festivaler gør et besøg underholdende!

Bangkok er hjemsted for mange forskellige festivaler i årets løb. Selvom du kan more dig med at besøge byen på hvilket som helst tidspunkt af året, giver en festival-weekend blot turen endnu mere fest og farve. En af de primære festivaler at deltage i er den, der fejrer det nye år, da der afholdes mange fester forskellige steder i byen. Fra drager og sportsbegivenheder til fejringen af ​​​​ris sæsonens begyndelse, kan du få en smagsprøve på autentisk Thailand under hvilken som helst af de festivaler, der holdes i Bangkok i årets løb.

Er du klar til at besøge Bangkok?

Hvis du nogensinde har ønsket at besøge Thailand, så er det tiden at gøre det nu. Bangkok er større og bedre end nogensinde før og har meget at tilbyde alle, der ville elske at besøge byen. Få en kop te, tage en slentretur gennem et marked, og vær på udkig efter en eller anden, der forsøger at tage en hel kasse levende kyllinger fra markedet! Hvorfor bør folk besøger Bangkok? Med masser af grønne områder, shopping og kulturelle områder at gå på opdagelse i, vil du kunne tage dit livs rejse, hver gang du besøger denne vidunderlige by.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Bangkok Tourist information

1600 New Phetchaburi Road
Makkasan, Ratchathewi
Bangkok 10400,

T: +66 2250 5500

www: Website Link

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Bangkok
overcast clouds
33.1 ° C
34.4 °
32.2 °
52 %
3.4kmh
100 %
ons
33 °
tors
31 °
fre
32 °
lør
26 °
søn
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Bangkok #iBangkok #VisitBangkok #Thailand #VisitThailand #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her