Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Athens

Grækenland fra 209 Euro

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Athen

Græsk kultur dominerende det globale samfund i flere århundreder. Visse dele af Bibelen er skrevet på græsk. Monumenter skabt til ære for græske guder står fortsat som et bevis på deres opfindsomhed, kreativitet og intelligens.

Et besøg i Athen giver dig lejlighed til at opleve det moderne Grækenland og alt, hvad det har at byde på, mens du udforsker det antikke Grækenland og ser, hvordan nogle af nutidens samfund blev bygget. Hvorfor skal folk besøge Athen? Med en nedfældet historie på over 3400 år, vil du finde dig selv øjeblikkeligt fordybet i filosofi, kunst og lærdom i almindelighed.

Athens Akropolis

Når byen ligger badet i den tidlige morgensol, kan man forestille sig, hvorfor de gamle grækere byggede deres by på den bjergside, hvor den ligger. Om natten er Parthenon et utroligt syn, når det er oplyst. Det er nemt at se, hvordan så mange græske dramatikere blev inspireret af disse majestætiske kolonner, da det stadig er inspirerende for dem, der er kunstnerisk anlagte, i dag. Grækenland har gjort sig omhyggelige bestræbelser på at rense og restaurere Akropolis’ tilbagestående monumenter, og dette er et besøg, der helt sikkert vil få dig til at føle dig ubetydelig, hvad angår din plads i verdenshistorien. Der må være sket så meget inden for Akropolis’ mure… og du kan også begynde at studere din egen interne filosofi der.

Udforsk Kolonaki-torvet

Der står en lille, gammel kolonne i midten af Kolonaki-torvet. I århundreder stod denne kolonne blot midt på ​​en kæmpe mark. Men i dag kan du slutte dig til de lokale og få en tår kaffe ved denne kolonne, der har set historien passere forbi, mens du standser et øjeblik og lade verden gå dig forbi. Der er mange shopping muligheder på torvet, og hvis du føler dig eventyrlysten, kan du også udforske de tilstødende boligområder.

Få fred og tid til dig selv i Nationalhaverne

I Nationalhaverne, der ligger i Athens centrum, findes der alt, fra damme og vandrestier til oldtidsminder. Haverne blev anlagt i 1838 og var færdige to år senere, og de fik en fremtrædende plads i historien i slutningen af første verdenskrig. Kong Alexander I, der ønskede, at Grækenland skulle blive uafhængigt af Det Osmanniske Rige, var på besøg i haverne én dag og blev bidt af en tam abe. Han døde tre uger senere. Den nye konge var pro-Tyskland og gjorde Grækenland til et samfund, der var magen til et fra før første verdenskrig. I dag kan du nyde en afslappet spadseretur, et let måltid på caféen, og der ligger endda et børnebibliotek … men bare for en sikkerheds skyld, lad være at røre ved nogen aber.

Athen er en af ​​de byer, som alle bør se på et tidspunkt i deres liv. Med en historie og en indflydelse på det moderne samfund, der spænder tusindvis af år, har det, der sker i Athen, en tendens til at sprede sig rundt i verden. Oplev moderne liv kombineret med gamle skikke og kulturer, mens du udforsker nye måder at tænke på under dit besøg.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Athens Tourist information

Tsoha 24
Athen

Tel +30 210 870 7000

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Athens
clear sky
29.1 ° C
30.2 °
27.2 °
39 %
4.1kmh
0 %
ons
34 °
tors
34 °
fre
33 °
lør
29 °
søn
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Athen seværdigheder

Herunder kan du se vores forslag til de bedste seværdigheder og attraktioner, det du absolut bør se i Athen.

Gratis byrundtur i Athen

Hvis du skal til Athen, så er her et rigtigt godt tip til dig – ganske gratis.

Athens Free Walking Tours tilbyder dig en rundtur i Athen med guide hvor du oplever noget af det allerbedste den græske hovedstad har at byde på. Med en “personlig” guide har du samtidig chancen for at opleve Athen på en lidt anden måde end fra de officielle rundture.

Det normale startsted for rundturene er ved Akropolis. Du kan booke plads på rundturen ved at skrive en mail til info@athensfreewalkingtour.com oplys dato og tidspunkt for rundturen, hvorefter du vil blive kontaktet.

Selvom rundturen er gratis vil guiden naturligvis gerne modtage en drikkepenge eller en drink under eller efter rundturen, det er helt op til dig, der er intet pres.

Se mere om gratis guide tur i Athen her

Bestige bjerge – husk Lycabettus bjerget

Lycabettus bjerget tårner sig over Amarousion, og er en kalkstensklippe, der står over 300 meter over havets overflade.

På toppen af ​​bjerget ligger et friluftsteater, hvor du, hvis du er heldig, måske kan få et show med. Ellers vil du blive forkælet med alle tiders rundtur og en fantastisk udsigt, hvor du kan se meget af Athen spredt ud foran dig.

Sørg for at få en rundtur gennem Sct. Georgs Kapel, mens du er på toppen af bjerget, du kan måske endda planlægge din tur, så du fanger en solopgang eller solnedgang.

Det er et populært rejsemål, så sørg for at planlægge din rejse i overensstemmelse hermed.

Tour det Olympiske Stadion

Det Olympiske Stadion, som oprindelig blev færdigbygget i 1982, blev renoveret i 2004 for at være vært for sommer-OL.

På trods af sin alder er det et af ​​de mest komplette, innovative og underanvendte atletiske komplekser i hele Europa.

Du skal søge om at besøge stadion på forhånd, så det er ikke noget, der kan gøres i sidste øjeblik. Det er en symbolsk pris på 10 euro for at komme på rundvisning gennem hele bygningen, få en oplysende DVD, se det tilstødende marked også. Private ture kan også fås til en pris på 50 euro.

Hvis du elsker stadions eller sportsbygninger, er det en tur, der er værd at tage.

Facts om det olympiske stadion fra Wikipedia: Athens Olympiske Stadion “Spiros Ludvig” (græsk: Ολυμπιακό Στάδιο “Σπύρος Λούης”, Olympiakó Stádio “Spiros Ludvig”). Det har navn efter den første (moderne) olympiske vinder af maratonløbet i 1896, Spiros Ludvig.

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#greece #visitgreece #athens #iathens #visitathens #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ATHENS
Average rating:  
 0 reviews