Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Amman

Jordan fra 917 Euro

#Jordan Rejser til Jordan Jordan er en populær rejsedestination i sig selv, men mange vælger at kombinere en tur til Jordan med en tur til Israel,...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Amman

Med en stærk periode med økonomisk vækst, er Amman en af de bedste byer i Mellemøsten at besøge lige nu.

Det er ikke bare den mellemøstlige kultur, du vil komme til at opleve med et besøg i denne utrolige by. Ser du, regionen har været beboet siden det 13. århundrede f. Kr. og Amman er endda nævnt i den hebraiske bibel. Romerne havde også kontrol over regionen i nogen tid, og ruinerne af deres bygninger kan også ses.

En stor del af Ammans turisme er fokuseret på den gamle by, hvor du vil finde et utroligt marked og kong Hussein moskeen. Der er et par andre vigtige steder at se, når du besøger Amman, og selvfølgelig… lad os tage et kig nedenfor!

Citadel Hill er det sted du absolut skal besøge

Dette nationale historiske sted, som er kendt som Jabal al-Qal’a, er et af ​​verdens ældste kontinuerligt beboede steder. Der er fæstningsmure omkring stedet, men eksperter mener, at der er så meget potentiale i det omkringliggende område for massive arkæologiske fund, at der altid synes at være en vis aktivitet deromkring. Stedet er symbol for fødslen af ​​de tre primære monoteistiske religioner, og Jordans Arkæologiske Museum har nogle af de bedste artefakter udstillet, der er blevet fundet til dato. Herkules templet, der ligger på stedet, siges at være bygget af Marcus Aurelius.

Du kan også nyde det romerske forum og det romerske teater, som er Jordans største teater. Det har plads til 6.000 tilskuere og menes at være bygget omkring år 150 e. Kr. Det bruges i dag stadig til kulturelle og sportslige arrangementer. Der er også en række nye moskeer, der giver bybilledet en storslået blå farve, mens Abu Darweesh moskeen er ternet i sort og hvid.

Du kan få en smagsprøve på den vestlige livsstil i dagens Amman

For blot et årti eller to siden, var livet i Amman meget anderledes. En gåtur ned ad Wakalat Street ville have bragt dig forbi nogle falafel steder eller shwarma boder. I dag kan du finde masser af amerikanske restauranter, franske bistroer, og endda asiatiske fusion restauranter, der kappes om dine turistpenge. Tilføj en McDonald’s og TGI Friday’s, så har du adgang til stort set alt hvad du kunne få lyst til at spise.

For et land i Mellemøsten er påklædningsnormerne og nattelivet også langt mere liberalt end i nabolandene. Kvinder går for eksempel gerne i tank toppe og korte nederdele. Desværre gutter, hvis du ikke har en dame på armen, når du ønsker at besøge Abdoun Circle, vil du blive nægtet adgang ved døren. Mange klubber har en streng politik om kun at tillade par. Du komme til kræfter igen i byens indkøbscenter, som har fire etager af lyksalig shopping, du kan nyde.

Er du klar til at besøge Amman? Denne smukke by har en masse moderne faciliteter at byde på, mens du udforsker de gamle steder, som menneskeheden har kaldt hjem i tusindvis af år. Planlæg din tur i dag og se med egne øjne, hvorfor Amman kunne kaldes den moderne menneskeheds vugge.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Jordans turistkontor

#Touristboard Jordan Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #Jordan #visitJordan #iJordan #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Amman
clear sky
25.1 ° C
25.1 °
23.8 °
31 %
5.1kmh
0 %
ons
29 °
tors
30 °
fre
32 °
lør
34 °
søn
33 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Amman
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Amman #iAmman #VisitAmman #Jordan #VisitJordan #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her