Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Alexandria

Egypten fra 397 Euro

#Egypt Rejser til Egypten Egypten betragtes ofte som en af de første menneskeskabte civilisationer og de fleste ved, at landet er hjemsted for et væld af...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Alexandria

Alexandria er den ideelle destination hvis du vil på en historisk og kulturel oplevelse til Egypten. Også kendt som ‘Middelhavets perle’, var dette engang hovedstaden i Egypten. Hvis man vil på den ultimative ferie ved kysten med vintage glamour, vælg Alexandria og du bliver ikke skuffet!

Ferien i Alexandria bør ‘starte ved Corniche, langs dette område er der fantastiske hvide sandstrande og havet er varmt og inviterende. Tag til Stanley strand eller Montazah strand og Ma’amoura, som har masser af plads til at slappe af og nyde solen på ferien. Hvis man kan lide tradition, skal man prøve stranden ved Abu Qir, som er en lille fiskerlandsby, hvor man virkelig kan slappe af. Her kan man solbade, bade og fiske samt smage på de friske fisk til frokost – en rigtig god måde at tilbringe familieferien på i Alexandria.

Dette er den ideelle base, hvorfra man kan opdage det magiske Egypten. Hvis man vil mærke lidt af den egyptiske kultur, tag til een af de lokale bazarer og prut om prisen på den perfekte gave eller souvenir. Hvis man er interesseret i sightseeing, er du på den helt rigtige ferie: Alexandria har masser af historiske seværdigheder, såsom Kom el Shoqafa’s Katakomber, Pompey’s Søjle og Det Romerske Amfiteater, Alexandria Cisterner og Anfushi gravene. Så glem ikke kameraet!

Eller man kan tage muligheden for at komme lidt længere væk til Cairo og tage børnene med på Cairo Museum eller besøge Giza pyramiderne, som er en essentiel seværdighed. Det er også værd at følge mængden til Luxor og de berømte ruiner ved Karnak Tempel, Luxor Tempel og Kongerne og Dronningernes Dal. Glem heller ikke at se Tutankhamun’s grav på turen til Luxor. Den blev opdaget for over 100 år siden og er altid populær hos de besøgende.

De eventyrlystne feriegæster kan også tage på en kameltur eller prøve ballonflyvning over ørkenen og udforske Egypten endnu mere. Ellers kan man tage en båd ned ad Nilen, hvis man vil nyde omgivelserne lidt mere langsomt, eller man kan leje en felucca båd. Efter en lang dag, kan man læne sig tilbage og slappe af i restauranterne, der er langs Corniche og se solen gå ned over Middelhavet. Skønt!

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Alexandria Tourist Information

288 st., from Zaki Ragab St.
Smouha, Alexandria

T: +20 (03) 4225327

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Egyptens turistkontor

#Touristboard Egypt Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK YOUTUBE #Egypt #visitEgypt #iEgypt #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Alexandria
clear sky
28 ° C
28 °
26.3 °
61 %
3.6kmh
0 %
ons
29 °
tors
29 °
fre
28 °
lør
29 °
søn
30 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Alexandria
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Egypt #Alexandria #iAlexandria #visitAlexandria #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her