Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Acapulco

Mexico fra 555 Euro

#Mexico Rejser til Mexico Der findes to tilgange til at opleve fantastiske Mexico. Den første går ud på at besøge kystnære hoteller og de diverse udforskningsmulighederne de...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Acapulco

Når du tænker på den klassiske mexicanske feriestedoplevelse, er Acapulco en af ​​de største destinationer, der kommer til at tænke på. Det blev en berømt destination i 1940’erne og udviklede et blomstrende natteliv og masser af energi til den perfekt sjove oplevelse.

Sørg for at besøge den ikoniske La Quebrada-klint, hvor professionelle dykkere har taget det 40 meter store spring ned i den lille bugt nedenfor i mere end 4 årtier.

Selvom det kan få travlt, omfatter Manzanillo Beach det bedste af hvad Acapulco tilbyder besøgende i dag. Med sin beskyttede strand og historiske steder som San Diego Fort tilbyder den traditionelle feriestedoplevelse stadig en god ferieværdi.

Den kulinariske scene i byen er ekstremt god, med pozole og relleno ofte med tamales eller tostadas. De giver dig den energi, du har brug for til nattelivet, som måske skifter ejerskab ofte, men stadig giver de samme store muligheder for at have det sjovt.

Hvis du begiver dig ind i de ældre dele af byen, skal du finde Zocalo-pladsen. Du finder høje skyggetræer, et par butikker og en håndfuld fremragende caféer. Se efter de blå kupler i Neustra Senora de la Soledad-katedralen på toppen af ​​byzantinske tårne ​​som et vartegn for at finde vej der.

Du kan se klippedykningsbegivenhederne fra Hotel Plaza Las Glorias fra restaurantterrassen, eller du kan gå til et udsigtscenter nær klipperne mod et mindre gebyr. 12. december er det bedste tidspunkt at være der, da freestyle dykkere ærer Jomfruen af ​​Guadalupe med deres bedste dyk på denne festdag.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Acapulco Tourist Information

Av. Costera Miguel Alemán s/n
Fracc Magallanes, Acapulco de Juárez

T: +52 744 481 1811

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Acapulco de Juárez
overcast clouds
27.9 ° C
27.9 °
27.9 °
83 %
1.5kmh
100 %
ons
30 °
tors
29 °
fre
30 °
lør
30 °
søn
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Acapulco
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Mexico #Acapulco #iAcapulco #visitAcapulco #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her