Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#AbuDhabi

Emiraterne Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Forenede Arabiske Emirater fra 448 Euro

#United Arab Emirates Rejser til Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (UAE) ligger på den sydlige del af den Arabiske Halvø. Omkring 80 % af...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Abu Dhabi

Det er langt fra de fleste som ved hvad du snakker om når du siger De Forenede Arabiske Emirater, men når du smider navnet Abu Dhabi på bordet kan du derimod godt vente dig en dybdegående samtale.
Byen befinder sig i den Persiske Golf og har en mangfoldig såvel som multikulturel identitet, som holder godt fast i sine historiske rødder.

En af de bedste kulturelle udforskningsmuligheder Abu Dhabi har at byde på er Heritage Village, hvor der er mulighed for at udforske traditionelle arabiske huse og andre strukturer som igennem historiens gang har støttet livet i området. Byens historie blander sig sammen med dens nuværende atmosfære på en helt unik måde.

Sports er en stor del af miljøet i Abu Dhabi, som hvert år afholder Red Bull Air Race World Series langs vandet. Derudover afholder byen også hvert år i november et Formula One race.

Hvis der ikke afholdes en stor begivenhed under dit besøg kan du dog sagtens nyde nogle af de adskillige andre aktiviteter som er tilgængelige langs vandet i byen – men vær opmærksom på, at det kan være lidt for varmt om sommeren. Sørg derudover også for at nyde de grønne områder langs vejen til Corniche Beach eller faciliteterne langs byens Waterfront Park. Byen byder på et stort udvalg af offentlige parker som byder på fantastiske muligheder for aftengåture.

Du bliver nødt til at have alkohollicens for at kunne købe alkohol i Abu Dhabi, men hvis tørsten indfinder sig kan du også købe drinks i barer og restauranter, så længe du er over 21.

Abu Dhabi er en by som er vokset utroligt meget i det sidste årti. Gå en tur langs promenaden, stik tæerne i sandet, og nyd livet i Mellemøstens varme. Det er dét byen har at byde på.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Abu Dhabi
overcast clouds
35.7 ° C
38.1 °
34.4 °
69 %
2.1kmh
100 %
ons
34 °
tors
34 °
fre
33 °
lør
34 °
søn
34 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#AbuDhabi #iAbuDhabi #VisitAbuDhabi #UnitedArabEmirates #VisitUnitedArabEmirates #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her